Kiinteistöhuolto

Kiinteistönhoitoalan luotettava ammattilainen

  • laadukas kalusto
  • teiden kunnossapito
  • pihatyöt
  • nurmikon leikkaus
  • lumityöt
  • korjaukset ja remontit
Monipuolista kiinteistöhuoltoa ympäri vuorokauden

Noja Kiinteistöhuolto Oy on kustannustehokas kiinteistönhoitoalan yritys, joka tarjoaa laadukasta kiinteistöhuoltopalvelua Vihdin, Nummelan ja Karkkilan alueilla sekä ympäryskunnissa. Palvelemme kerrostalo-, rivitalo- ja pientaloyhtiöitä tarjoten kaikki tarvittavat palvelut.

Palvelemme mielellämme myös omakotitaloasukkaita, eikä mikään työ ole meille liian pieni. Ota yhteyttä niin kerromme kuinka voimme palvella ja helpottaa.

Osana kiinteistöhuoltopalveluitamme tarjoamme myös kattavat ratkaisut automaattiseen pihan hoitoon, kuten nurmen kasteluun ja ruohon leikkaamiseen. Lue lisää piharakentamisesta.

Kiinteistöhuollon turvallinen kumppani

Räätälöimme kaikki kiinteistöhuoltopalvelut asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huoltosopimukseen voi sisältyä esimerkiksi ulkoalueiden hoito, käyttö- ja huoltopalvelut sekä erilaisia teknisiä erillispalveluita. Koulutamme koko ajan henkilökuntaamme, jotta pystymme vastaamaan kiinteistöjen kunnossapidosta entistä paremmin ja vastaamaan alati muuttuviin haasteisiin.

Asiakaskuntaamme kuuluvat myös omakotitalot, paritalot ja vapaa-ajan asunnot. Soita meille rohkeasti, mikään työ ei ole meille liian pieni. Hyvin hoidettu kiinteistö ja tyytyväinen asiakas on tinkimätön tavoitteemme.

Monipuoliset lisäpalvelut

Noja Kiinteistöhuolto on osa Noja Yhtiöitä, jolla on paljon osaamista ja kokemusta rakennusalan palveluista sekä piha-automaatiosta. Saman katon alta löytyvät siis kattavat ratkaisut taloyhtiön remontti-, korjaus ja laajennustarpeisiin.

Myös merkittävästi normaalia laajempi kalusto mahdollistaa asiakkaiden monipuolisemman palvelemisen. Kalustoa on saatavilla myös vuokralle. Lue lisää konevuokrauksesta.

Haluamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi Noja Yhtiöiden tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. Haluamme pitää kiinteistöstänne hyvää huolta.

Ota yhteyttä

niin kartoitamme rakennushankkeesi ja teemme hyvän tarjouksen.

Ota yhteyttä! Soita 044 241 1008 tai lähetä viesti
Kysy chatissa
Moi! Miten voimme tänään auttaa?
Sulje chat