Konevuokraus

Vuokraamme laadukkaat ammattilaiskoneet ja työvälineet

  • kaivinkoneet kuljettajalla
  • Avant-pienkuormaajat
  • Avant-lisälaitteet
  • Leguan 160 -henkilönostin
  • RM60-murskain kuljettajalla
  • peräkärryt ja traileri
Maanrakennus- ja kaivuutyöt edullisesti viikon jokaisena päivänä

Maarakennus- ja kaivuutyöt onnistuvat 6-tonnisella kumitela-alustalla tai 18-tonnisella kaivinkoneella. Kaivinkoneet vuokrataan aina kuljettajan kanssa. Maarakentamisessa palvelemme seitsemänä päivänä viikossa ja myös viikonloppuisin ilman erillistä lisämaksua. Toimitamme koneet paikan päälle ja kuljetuksen hinta määräytyy matkan mukaisesti. Vuokraushinnastosta löydät voimassa olevan edullisen tuntivuokrahintamme ja kuljetuskustannukset kerromme, kun otat yhteyttä.

Laaja Avant-kalusto

Monipuoliset ja tehokkaat Avant-pienkuormaajat muuntuvat lisävarusteiden avulla erilaisiin viherrakentamisen, kiinteistönhoidon, maatalouden, rakentamisen ja purkamisen tehtäviin. Vuokrattavissa on laaja valikoima erilaisia lisävarusteita Avant-koneisiin.

Jos haluat, tuomme ja noudamme kaluston puolestasi edullisesti juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tarvittaessa myös asennamme vuokrakaluston käyttövalmiiksi ja opastamme käytössä.

Hinnastostamme löydät pienkuormaajien ja Avant-lisävarusteiden vuokrahinnat. Voit vuokrata pienkuormaajan myös kuljettajan kera.

Kestävä ja käyttäjäystävällinen Leguan 160 -henkilönostin

Leguan 160 on kovaan ammatti- ja vuokrakäyttöön suunniteltu henkilönostin. Nostimen suunnittelussa on painotettu erityisesti kestävyyttä, jämäkkyyttä ja käyttäjäystävällisyyttä. Vuokraamme nostimen aina trailerin kanssa ja kokonaisuus on suunniteltu siten, että konetta voi tarvittaessa käyttää nopeasti suoraan trailerilta. Muutoin Leguan liikkuu ketterästi telojen avulla vaikeassakin maastossa dieselmoottorin tai sähkömoottorin avulla.

Huomioithan laitteen ja trailerin painon valitessasi kuljetusvälinettä. Nostin painaa 2000–2300 kg ja traileri 700 kg. Tarvittaessa tuomme ja noudamme kaluston puolestasi edullisesti juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja myös opastamme henkilönostimen käytössä.

Voimassa olevan vuokrahinnan löydät vuokraushinnastostamme.

Helposti liikuteltava ja kompakti Bubble Master RM60 -murskain

Nojan Rubble Master RM60 -murskaimen avulla saavutat merkittäviä säästöjä kierrättämällä maa-ainesta ja rakennusjätettä. Tehokas, hiljaisempi ja kompakti murskain on ihanteellinen kaupunkiolosuhteisiin, ahtaille tonteille ja maatiloille sekä rakennus- ja purkutyömaille.

Kone on murskaimeksi hiljainen ja pölynsidontamenetelmien avulla murskainta voi käyttää kaupunki- ja asuinalueilla ilman merkittävää häiriötä ympäristölle. Murskauskapasiteetti laitteella on 50–80 tonnia tunnissa murskattavasta materiaalista riippuen. Materiaaliksi käy esimerkiksi kivet, betoni, tiilet tai asfaltti.

Huom! Vuokrataan aina kuljettajan kanssa.

Laaja valikoima huippulaadukkaita työvälineitä rakentamiseen

Rakentajalle Noja tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ammattitason työvälineitä. Vuokrattavissa on lähes kaikkea mitä tarvitset pientalon rakentamiseen.

Vuokrakalustostamme löytyy myös erikoisempia koneita ja työvälineitä, kuten asfalttileikkureita. Kalustomme laatumerkkejä ovat esimerkiksi Hilti, DeWalt, Makita, Husqvarna, Weber MT ja Swepac.

Erikokoisia peräkärryjä erilaisiin tarpeisiin

Nojalta voit vuokrata myös erikokoiset peräkärryt niin vuokrakaluston kuljetukseen kuin muuhunkin käyttöön.

Leguan-henkilönostimen vuokrapakettiin kuuluu myös juuri nostimelle sopiva traileri, mutta traileri käy muihinkin kuljetustehtäviin, kuten esimerkiksi Avant-pienkuormaajan kuljettamiseen.

Ota yhteyttä

niin kartoitamme rakennushankkeesi ja teemme hyvän tarjouksen.

Ota yhteyttä! Soita 044 241 1008 tai lähetä viesti
Kysy chatissa
Moi! Miten voimme tänään auttaa?
Sulje chat