Piharakentaminen

Helppoa puutarhanhoitoa moderneilla ratkaisuilla

  • Ilmainen kartoitus
  • Asennuspalvelut
  • Käytön ohjeistus
  • Robottiruohonleikkurit
  • Automaattiset kastelujärjestelmät
  • Huoltopalvelut
  • Talvivarastointi
Vaivatonta pihanhoitoa

Puutarhanhoidon automatisointi on helppo tapa pitää nurmikko juuri sellaisena kuin haluat. Automaattinen kastelujärjestelmä antaa nurmikolle oikean määrän vettä ja robottiruohonleikkuri pitää nurmen halutun mittaisena.

Asentajamme tekee kartoituksen, jonka pohjalta asennus voidaan aloittaa vaikka heti. Voit jopa saman päivän aikana siirtyä modernin puutarhan hoidon pariin ja käyttää jatkossa kasteluun ja ruohon leikkaamiseen käytetyn ajan esimerkiksi huolitellusta puutarhasta nauttimiseen. Huolto- ja talvivarastointipalvelumme sekä luotettavat tuotteemme tekevät järjestelmän käytöstä huoletonta ja helppoa vuodesta toiseen.

Asennus, huolto ja säilytys – kaikki mietitty valmiiksi

Asentajan tekemän kartoituksen pohjalta teemme tarjouksen puutarhasi hoidon automatisoinnista. Asentaja ohjelmoi laitteet valmiiksi asiakkaan toiveiden mukaisesti, jolloin voidaan esimerkiksi rajoittaa kastelu ja ruohonleikkuu vain tiettyihin aikoihin vuorokaudesta. Asennuksen jälkeen asentaja opastaa järjestelmän ja laitteiden käytössä.

Kastelujärjestelmä tyhjentää itsensä automaattisesti varautuen talviolosuhteisiin. Tarvittaessa tulemme tekemään järjestelmän säädöt ja huoltotoimet sopimuksen mukaan.

Robottileikkureille tarjoamme talvivarastointipalvelua. Palvelu sisältää lisäksi leikkurin perushuollon.

Pitkän kehityksen tuloksena kestävät ja laadukkaat tuotteet

Käytämme järjestelmässämme Gardenan ja Husqvarnan laadukkaita tuotteita, jotka ovat käytössä osoittaneet olevansa kestäviä ja luotettavia. Vuonna 1961 perustettu GARDENA on kehittynyt maailmalla tunnustetuksi älykkäiden puutarhatuotteiden ja -järjestelmien valmistajaksi. Husqvarna niin ikään on kehittänyt robottiruohonleikkureita jo yli 20 vuoden ajan. Husqvarna-robottiruohonleikkurit auttavat sinua saavuttamaan täydellisen tuloksen olivatpa puutarhasi olosuhteet miten vaativat hyvänsä.

Ota yhteyttä

niin kartoitamme rakennushankkeesi ja teemme hyvän tarjouksen.

Ota yhteyttä! Soita 044 241 1008 tai lähetä viesti
Kysy chatissa
Moi! Miten voimme tänään auttaa?
Sulje chat