Riskienhallinta-asiantuntija, Turku

Haemme riskienhallinta-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Noja Rahoitus Oy on Suomen johtava ja nopeimmin kasvava laskurahoitukseen erikoistunut yritys. Päätehtävämme on tarjota yrityksille joustavaa rahoitusta heidän myyntisaataviaan vastaan. Toimimme valtakunnallisesti yhteistyössä Säästöpankin ja LähiTapiolan kanssa.
Meillä vallitsee aina iloinen ja positiivinen ilmapiiri, jossa kenenkään ei tarvitse ujostella.

Positiivinen ote näkyy myös asiakastyytyväisyydessämme, joka on meille ensisijaisen tärkeää. Vaikka yrityksemme kasvu on ollut viime vuodet vauhdikasta, emme ole hidastamassa. Tule osaksi upeaa kasvutarinaamme! Tarjoamme rentoa ja motivoitunutta työympäristöä, jossa kukin pääsee pelaamaan omilla vahvuuksillaan.

Oletko järjestelmällinen, aktiivinen ja palveluorientoitunut nopea oppija?

Riskienhallinta-asiantuntijana toimit osana Nojan rahoitus- ja riskienhallintatiimiä. Työssäsi tärkeintä on tukea riskienhallintaprosessiamme erilaisten luotonhallinnan tehtävien avulla. Työ sisältää luottotietoraporttien analysointia ja niihin liittyviä toimenpiteitä, yritysasiakkaidemme kontaktointia, luotonvalvontaa, erääntyneiden saatavien selvittämistä sekä sisäistä raportointia. Tehtävät voivat sisältää myös dokumentointia liittyen rahanpesulain mukaisiin velvoitteisiin sekä konkurssi- ja saneerausasioihin. Työskentelytyylisi on tarkka ja järjestelmällinen, ja omaat myös hyvät kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot.

Tartu tilaisuuteesi ja kerro meille lisää itsestäsi!

Jos olet kiinnostunut riskienhallinnasta ja Noja Rahoituksen liiketoimintaympäristöstä ja sinulla on jo kokemusta rahoituksesta, taloushallinnosta tai perintäalalta – hae mukaan huippuporukkaamme!

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen ura@noja.fi. Kirjaa otsikkoon mitä tehtävää haet. Töiden aloituksesta voimme sopia joustavasti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtäviin valittujen henkilöiden luottotiedot tarkistetaan.

Hakuaika: 20.3.2022 asti.

Tehtävään liittyvät tiedustelut:

Roosa Korhoselle 28.2-4.3. klo 8-16
p. 040 045 1319 | roosa.korhonen@noja.fi