Mekonomen Turku

Noja Rahoituksen ratkaisuilla saamme tarvittavia työkaluja arjen toiminnan vakauttamiseksi.

Aloitimme toimintamme Turussa keväällä 2021 avaamalla kaupunkiin kolme toimipistettä. Olemme osa pohjoismaista Mekonomen-konsernia, vaikkakin täysin suomalaisessa omistuksessa. Mekonomen on ruotsalainen pörssiyhtiö ja pohjoismaiden johtava autoalan toimija. Keskeinen asiakaskuntamme on kuluttajat ja korjaamoalan yrittäjät.

Käynnistäessämme toimintaa Turkuun, saimme oman pankkimme kautta kontaktin Noja Rahoitukseen. Noja Rahoituksen kanssa asiat ovat rullanneet hyvässä hengessä eteenpäin, Noja on auttanut meitä aikaa ja vaivaa säästelemättä. Saimme nopeasti kokoon juuri meille sopivan palvelukokonaisuuden, jonka avulla vältämme uusille yrityksille tyypillisen kassakriisin. Voimme kotiuttaa välittömästi tärkeitä euroja myynnistämme omien asiakkaidemme pitkistä maksuajoista huolimatta. Rahan nopea kotiuttaminen on jokaiselle yritykselle avainasia, jotta voi huolehtia omista velvoitteista, kuten palkkojen ja laskujen maksamisesta.

Olemme päässeet hienosti kasvun alkuun kiinni ja palvelumme omille asiakkaillemme paranevat päivä päivältä. Kasvuun liittyy aina myös riski. Noja Rahoituksen –  hinnaltaan kilpailukykyiset – ratkaisut auttavat meitä kuitenkin nukkumaan yömme paremmin, kasvustamme ”huolimatta”.

Noja Rahoituksen ratkaisuilla saamme tarvittavia työkaluja arjen toiminnan vakauttamiseksi.
Noja on kumppani, jonka kanssa voimme pohtia erilaisia strategisia ratkaisuvaihtoehtoja avoimesti ja luottamuksella. Kun työtä tehdään yhdessä, ihminen ihmiselle, kyetään reagoimaan nopeasti ja inhimillisesti muuttuviin tilanteisiin, joita aina elämässä vastaan tulee. Se on voittavan kaavan tärkein osanen. 

Uskomme vilpittömästi, että Noja Rahoitukselta löytyvät myös sinun yrityksellesi ratkaisut, jotka osaltaan mahdollistavat vahvemman huomisen.

Jouni Salmenjaakko
Mekonomen Turku

Kiinnostuitko?

Tehdään laskurahoituksesta menestystyökalu yrityksellesi.

Ota yhteyttä