MYYNTILASKURAHOITUS – VAUHTIA KASSAVIRTAAN

Myyntilaskurahoituksen avulla saat meiltä tarpeellisen osan myyntisaatavista käyttöön välittömästi eikä sinun tarvitse odottaa laskun eräpäivää. Me saamme rahoittamamme summan takaisin asiakkaaltasi eräpäivänä.

Myyntilaskurahoituksen avulla saat meiltä tarpeellisen osan myyntisaatavista käyttöön välittömästi eikä sinun tarvitse odottaa laskun eräpäivää. Me saamme rahoittamamme summan takaisin asiakkaaltasi eräpäivänä.

Myyntilaskurahoituksen edut

Myyntilaskurahoitus auttaa pitämään kassavirtasi ennustettavana ja tasaisessa vauhdissa. Tämä helpottaa päivittäistä toimintaa, varsinkin kun monella toimialalla yleiset maksuehdot ovat pidentyneet. Myyntilaskurahoitus on nopea ja helppo tapa saada käyttöpääomaa ja parantaa omaa maksuvalmiuttasi. Mitä suunnitelmallisemmin ja ennakoivasti toteutat myyntilaskurahoitusta, sitä paremmin poistat epävarmuuksia ja hallitset riskejä päivittäisestä toiminnastasi.

 • Vauhdittaa kassavirtaa ja tekee siitä helpommin ennustettavaa
 • Parantaa maksuvalmiutta, tasoittaa päivittäistä toimintaa
 • Vähentää luottoriskejä
 • Joustava; saat rahat tilillesi jopa samana päivänä

toimintamallimme

 • laskutustiedot

  Yritys tekee laskun omassa laskutusohjelmassaan, josta laskuaineisto välittyy Noja Rahoitukselle.

 • laskujen lähetys

  Laskun rahoittaminen ja lähetys: Rahoitamme laskusta sovitun osuuden heti laskuntekohetkellä ja tilitämme rahat yrityksellesi. Huolehdimme myös laskun lähetyksestä asiakkaallesi.

 • maksuvalvonta

  Laskun lähetyksen jälkeen huolehdimme maksuvalvonnasta koko laskun elinkaaren ajan.

 • suoritusten tilitys

  Kun asiakkaasi maksaa laskun, tilitämme loput rahat yrityksellesi.

 • maksuhuomautusten lähetys

  Jos laskulle ei tule suoritusta, huolehdimme puolestasi maksuhuomautusten lähetyksestä.

 • perintätoimenpiteet

  Mikäli maksuhuomautuksiin ei reagoida, aloitamme tarvittaessa perintätoimenpiteet. Voit halutessasi keskeyttää toimenpiteet milloin tahansa.

kiinnostuitko?

Tehdään laskurahoituksesta menestystyökalu yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Ihmiset Nojan takana

Me nojalaiset olemme raudanlujia ammattilaisia, joiden osaaminen ja monipuolinen kokemus täydentävät toinen toistaan. Haluamme, että asiakkaidemme haasteita ratkaisevat parhaat asiantuntijat, ja panostamme heidän jatkuvaan kehittämiseensä. Nojassa jokainen on omanlaisensa yksilö. Meillä saa olla ja kasvaa juuri sellaisena kuin on. Nojassa yhteistyö on voimaa ja silmiin katsominen kultaa.

“Meidät nojalaiset tunnistaa muun muassa siitä, että teemme mitä sovitaan – ja ylikin, osaamme hommamme viimeisen päälle, katsomme silmiin ja pidämme mitä lupaamme. Meidän puheemme on aina helppo ymmärtää.”

Topi Kanervisto

Liiketoimintajohtaja – riskienhallinta ja asiakaspalvelu