Noja rahoitus on vuoden tiedolla johtaja 2022

Intohimoinen, innostunut ja sitoutunut. Näillä sanoin meitä Nojalaisia kuvattiin innolinkin vuoden tiedolla johtaja 2022 -gaalassa, jossa voitimme organisaatiokategorian. Nämä sanat eivät tulleet meille yllätyksenä, sillä ne näkyvät meillä kaikessa arjen tekemisessä ja tavoitteissamme.

Nojalla keskiössä on tieto ja asiakas, sekä se, kuinka asiakkaiden meiltä saama tieto tuottaa lisäarvoa heidän yritystensä suuntaan. Poiketen perinteisestä laskurahoituksesta, me emme rahoita vain yksittäisiä laskuja, vaan toimimme kumppanina, osana asiakkaamme päivittäistä sekä kokonaisvaltaista rahoitusta ja riskienhallintaa. Uskomme siihen, että kun dataa käytetään päätöksenteon pohjana voidaan yrityksissä minimoida riskejä ja tehdä parempia valintoja.

”Nojalla on tehty pitkäjänteisesti töitä näiden asioiden kehittämisen eteen ja niin tulemme toimimaan jatkossakin. Pääomasijoittajamme MB rahastojen mukaantulo toimintaamme on tuonut meille vielä entisestään lisää työkaluja ja tiedolla johtamiseen ja vastuullisuuteen. Tänä päivänä meillä on käytössä palvelu, jonka avulla kumppanit ja kirjanpitäjät saavat dataa, jonka avulla he voivat tehdä parempaa bisnestä.” kertoo toimitusjohtajamme Mika Mäkinen.

Lue Mika Mäkisen haastattelu Innolinkin sivulta