Noja Rahoituksen ja One Leasing Finlandin yhteistyö tukee kasvuhakuisia yrityksiä

Eturivin suomalaiset rahoitusyhtiöt Noja Rahoitus ja One Leasing Finland ovat aloittaneet yhteistyön varmistaakseen asiakkaidensa menestyksen.

Kahden rahoitusyhtiön uudenlaisen yhteistyön taustalla on halu tarjota asiakkaille entistä laajempi ja kokonaisvaltaisempi palvelu.

”Kasvua tavoittelevat yritykset tarvitsevat monipuolisia palveluja. Noja Rahoitus tarjoaa heille mm. myynti- ja ostolaskujen rahoittamista, joiden avulla kassavirta pysyy ennustettavana ja tasaisessa vauhdissa. One Leasing Finland puolestaan huolehtii taseen keventämisestä toteuttamalla investoinnit leasingrahoituksella. Yhdessä mahdollistamme asiakasyritysten kasvun”, Noja Rahoituksen toimitusjohtaja Mika Mäkinen kertoo.

Toisiaan täydentävät palvelut tarjotaan yhden luukun periaatteella.

”Kun yrittäjä asioi ammattilaisemme kanssa, hän saa neuvontaa sekä taseen analysointiin että kassavirran ennakointiin. Kiireiset yrittäjät keskittyvät usein vain yhteen osa-alueeseen, vaikka samaan aikaan olisi haasteita myyntisaamisten, positiivisen kassavirran ja raskaan taserakenteen kanssa. Me autamme yrittäjiä kokonaisvaltaisesti terveen taserakenteen luomisessa ja positiivisen kassavirran mahdollistamisessa”, One Leasing Finland toimitusjohtaja Harri Toivonen kuvailee.

Sekä Noja Rahoituksen että One Leasing Finlandin ammattilaiset työskentelevät kiinteästi osana yrittäjien arkea. He tietävät, että yleinen taloustilanne sekä maailmantilanne haastavat nyt yrittäjiä monin tavoin.

”Ukrainan sota ja hintojen nousu ovat selvästi vaikuttaneet yritysten arkeen. Tulevaisuutta on myös entistä vaikeampi ennakoida. Meidän tehtävämme on auttaa yrittäjiä varautumaan riskeihin ja suunnittelemaan toimintaansa aiempaa monipuolisemmin. Haluamme tehdä yrityksistä entistä vahvempia”, Mika Mäkinen kuvailee.

Yhteistyö rakentuu luottamukselle

Rahoitusyhtiöiden yhteistyö on alalla ainutlaatuinen. Se on jo kantanut hedelmää ja auttanut yrityksiä kasvuun.

”Olemme ylpeitä siitä, että voimme osaltamme mahdollistaa suomalaisten yritysten kasvua. Siihen tähtäämme tällä yhteistyöllä ja kokonaisvaltaisella palvelulla. On kunnia-asia työskennellä suomalaisten yrittäjien kanssa. He ovat sisukkaita, ratkaisukeskeisiä ja eteenpäin katsovia”, Mika Mäkinen kertoo.

Noja Rahoituksen ja One Leasing Finlandin kumppanuudessa sekä asiakkaiden kanssa tehtävässä yhteistyössä on keskiössä yksi tärkeä sana: yhdessä.

”Kukaan ei voi olla mestari kaikessa eikä tarvitsekaan, vaan täydennämme toisiamme. Kumppanuus on merkittävä asia ja rakentuu luottamukselle. Luotamme toistemme osaamiseen, vastuullisuuteen ja auttamishaluun. Yhdessä tekemällä syntyy menestystarinoita”, Harri Toivonen pohtii.